Banánové kremrole z listového těsta, čokolády a ořechů
Vychutnejte si pohodové nedělní odpoledne
naplno a připravte si během chvíle tuto netradiční sladkost. Spojení křehkého listového těsta, čokolády, banánů a ořechů si určitě zamilujete.

Doba přípravy: 20 minut
Použité suroviny na 6 porcí:
- 1 balení listového těsta
- 6 menších banánů (čím zralejší banány, tím sladší kremrole)
- nasekané ořechy dle chuti (nejlepší jsou mandle, lískové či vlašské ořechy)
- 1 vanilkový cukr
- 1 skořicový cukr
- vejce na potření
- vaše oblíbená čokoláda – nastrouhaná či nalámaná
Listové těsto rozválejte asi na tloušťku 0,5 cm, posypte cukrem a čokoládou a obě přidané ingredience zatlačte válečkem do těsta. Výsledné těsto nakrájejte na cca 3 cm tlusté pruhy, kterými obtočíte oloupané banány. Vzniklé kremrole potřete rozšlehaným vejcem, posypte je nasekanými ořechy a pečte dozlatova. Servírujeme posypané zbytkem vanilkového cukru.
Dobrou chuť! 
Partnerem serveru HrníčkováKuchařka.cz je firma Helveti s.r.o. - prodejce švýcarských hodinek Wenger, Traser a Alfex.